Laatste nieuws

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 39

Published on 20 December 2010
Hits: 154

www.alpedhuzesrunner.nl is malware vrij!!!!

Volgens Google zit er malware op www.alpedhuzesrunner.nl. Afgelopen 2 weken is er hard gewerkt om www.alpedhuzesrunner.nl "schoon" te krijgen. www.alpedhuzesrunner.nl is helemaal leeg gemaakt (server leeg), een nieuwe Joomla erop gezet en de belangrijkste informatie (na virus scannen) weer op www.alpedhuzesrunner.nl gezet. www.alpedhuzesrunner.nl is aan Google aangeboden ter verificatie en het zal even duren voordat alle Google servers over de gehele wereld weten dat www.alpehuzesrunner.nl malware vrij is.

Excusses voor het ongemak en schrikken.

Opgeven is geen optie!!
 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 35

Published on 08 October 2010
Hits: 2216
Alpe d'HuZes: 12.117.999,34 Euro!

Een ongelooflijk hoog bedrag werd zaterdag 9 oktober 2010 overgedragen aan het KWF tijdens een ingetogen en emotionele sessie.

Naast het geldoverdracht, was het uitreiken van het eerste Alpe d'HuZes 2010 boek aan Steph Mulder en Joanne Zwart, dit ter ere aan Bas Mulder, onze Bas die na de wedstrijd van zijn leven op 9 september jl. overleed. Lees meer op: http://www.opgevenisgeenoptie.nl/

Het lied van Maarten Peters met super kanjer Bas op de achtergrond: kippenvel en dan besef je wat echt leven is!

Opgeven is geen optie!!
 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 36

Published on 08 October 2010
Hits: 1874

Eerste Gezamenlijke Drunense duinen training 19 december 2010

i.p.v. 12 december 2010

Op 19 december 2010 is het weer zo ver: de eerste gezamenlijke Alpe d'HuZes Runner training in de Drunense duinen. Tussen 12:45 en 13:00 verzamelen we bij de Rustende Jager, Rustende Jager Oude Boschebaan 11 te Biezenmortel.   
We gaan weer een heerlijk en het welbekende rondje Drunense Duinen doen: het maintain bike rondje; in het begin leuk, daarna voor sommigen een nachtmerrie!
Voor het eerst dit jaar is er een sterk verkorte route vanaf de Rustende Jager. Dit speciaal voor de Alpe d'HuZes runners die beginnend zijn, een blessure hebben of eerst de duinen willen uitproberen. Dit rondje is ongeveer 3 a 3,5  kilometer door de duinen en dan via de verharde weg terug naar de Rustende Jager. Dit rondje kan diverse malen worden gelopen.
De groep Alpe d'HuZes runners zal na 3 a 3,5 kilometer opsplitsen in een groep die terug naar de Rustende Jager lopen en in een groep die doorlopen naar de Woestelberg. Na 14 kilometer zwoegen door de duinen/struiken, en op-en-neer bij de Woestelberg komt de keuze om of door te gaan en de route van 26 kilometer af te lopen of via de verharde weg terug te lopen naar de Rustende Jager (23kilometer).
Voor degenen die komen en er klaar voor zijn is de 26 kilometer aan te raden: een enorme belevenis en ervaring. Ben je er niet klaar voor of je twijfelt, kijk de eerste 3 a 3,5 kilometer aan, dan de 14 kilometer aan en dan maken we een gezamenlijke keuze. We zullen elkaar dan even diep in de ogen kijken wie er nog fris is en wie niet. Het rondje Drunense Duinen moet je niet onderschatten: de 26 kilometer voelt als een 35 a 40 kilometer.
 
Neem voldoende eten en drinken mee. Als we 13:00 vertrekken, dan zijn we rond 15:30 terug en zullen bij en napraten over verschillende zaken.
Zorg dat je op tijd bent. Rond 12:45 ben ik er uiterlijk. Je kan bij de Rustende Jager parkeren.
 
Neem voldoende en extra hardloopkleren mee voor de verschillende weertypen en neem voldoende droge kleren mee voor erna.
 
Ben je nog niet fit om zo’n stuk te lopen en heb je zin om te maintain biken, dat kan natuurlijk ook
Voor degenen die strijden in een van de Bol d'Huez Loopteams kunnen alpedhuzesrunner@laven.us blijven gebruiken.
Opgeven is geen optie!!

 

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 37

Published on 08 October 2010
Hits: 49

Nieuwe email adres voor Alpe d'HuZes Runners

Vanaf zaterdag 6 november 2010 is er een nieuw email adres in gebruik : runners@alpe-dhuzes.nl.
Voor degenen die strijden in een van de Bol d'Huez Loopteams kunnen alpedhuzesrunner@laven.us blijven gebruiken.
 
De laatste plaatsen bij Bol d'Huez Loopteam (Too)
Wil je nog mee doen en deelnemen in het Bol d'Huez Loopteam, lees hier meer of druk op http://www.alpedhuzesrunner.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=265&Itemid=355.
 
1e deelnemersbijeenkomst op 20 november in Amersfoort

Zaterdag 20 november vindt de eerste deelnemersbijeenkomst voor deelnemers en vrijwilligers plaats in Scholencomplex De Laak te Amersfoort. Deze dag staat vooral in het teken van inspiratie en motivatie, maar we richten ook een informatiemarkt in, waar je terecht kunt met al je vragen.
Er wordt deze dag een extra presentatie gegeven vanuit het team commercie, waar verteld wordt op welke manieren je het best en meeste sponsorgeld kunt binnenhalen.
Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

  Tijdstip
 
  Wat gaan we doen
  09:00 uur
 
  Ontvangst deelnemers ochtendsessie
  09:30 uur 
 
  Start ochtendprogramma:
  presentatie Coen van Veenendaal en Peter Kapitein
  12:00 uur 
 
  Opening informatiemarkt
  12:30 uur 
 
  Presentatie sponsoring
  14:00 uur 
 
  Start middagprogramma:
  presentatie Coen van Veenendaal en Peter Kapitein
  16:30 uur 
 
  Vervolg informatiemarkt
  17:15 uur 
 
  Einde informatiemarkt / deelnemersbijeenkomst

Uiteraard is iedereen welkom bij deze eerste deelnemersbijeenkomst. Wanneer je als trouwe Alpe d'HuZesser ook dit jaar weer aanwezig wilt zijn bij deze eerste bijeenkomst, hou er dan wel rekening mee dat hij vooral is gericht op nieuwe deelnemers en/of deelnemers die nog nooit bij een bijeenkomst zijn geweest.
Inschrijven
Omdat we met zoveel deelnemers te maken hebben kun je je inschrijven voor het ochtend- of het middagprogramma. Ook kun je aangeven of je wel/niet aanwezig bent bij de de presentatie over sponsoring, welke tussen het ochtend- en middagprogramma gegeven wordt. Hierbij geldt (vanwege de beperkte ruimte) vol=vol. Het inschrijven doe je via dit online formulier.
Routebeschrijving
Wie zien je graag zaterdag 20 november in Scholencomplex "De Laak", Zwartsluiskade 2, 3826 EG Amersfoort (Vathorst). De route kun je hier downloaden.

Opgeven is geen optie!!

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 37

Published on 08 October 2010
Hits: 59

Nieuwe email adres voor Alpe d'HuZes Runners

Vanaf zaterdag 6 november 2010 is er een nieuw email adres in gebruik : runners@alpe-dhuzes.nl voor alle Alpe d'HuZes Runner vragen.

Voor degenen die strijden in een van de Bol d'Huez Loopteams kunnen alpedhuzesrunner@laven.us blijven gebruiken.

  

De laatste plaatsen bij Bol d'Huez Loopteam (Too)

Wil je nog mee doen met Alpe d'HuZes 2011 en deelnemen in het Bol d'Huez Loopteam, lees hier meer of druk op http://www.alpedhuzesrunner.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=265&Itemid=355. Op dit moment zit er nog 3 plaatsen vrij.

Opgeven is geen optie!!

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 38

Published on 08 October 2010
Hits: 2033

The Wheel of Energy

Vandaag woensdag 1 december 10:00 liepen Alpe d'HuZes runners Bram Broeks en Armand Laven samen met Richard Bottram in The Wheel of Energy. Een hardlopende voorbespreking voor de invulling van 9 juni 2011: de dag van Alpe d'Huzes editie 2011. Het wheel komt op 9 juni 2011 de gehele dag in het teken te staan van Alpe d'Huzes. Door in het wheel te lopen sponsor je het onderzoek tegen de ziekte kanker en tevens steun je de kanjers die op 9 juni de Alpe d'Huez meerdere malen op een dag bedwingen. Kijk op www.wheelofenergy.com.

Het lopen met Richard Bottram was geweldig. Wat een mooi persoon!

  

Opgeven is geen optie!!
 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 37

Published on 08 October 2010
Hits: 68

De laatste plaats bij het Bol d'Huez Loopteam!!!!!

Ben jij de laatste potentiele deelnemer voor het Bol d'Huez Loopteam?

Wil je nog mee doen met Alpe d'HuZes 2011 en deelnemen in het Bol d'Huez Loopteam, lees hier meer of druk op http://www.alpedhuzesrunner.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=265&Itemid=355.

Op dit moment is er nog 1 plaats vrij.

Opgeven is geen optie!!

 

Page 10 of 16

Contact alpedhuzesrunner.nl: lopers@alpe-dhuzes.nl

Visitors Counter

1085138
TodayToday87
YesterdayYesterday98
This_WeekThis_Week444
This_MonthThis_Month185
All_DaysAll_Days1085138
Highest 07-29-2020 : 2028
54.144.55.253
US
UNITED STATES
US
Logged In Users 0
Guests 2
Registered Users 1
Registered Today 0

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info