Laatste nieuws

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 49

Published on 14 March 2011
Hits: 1699

Marathon van Rotterdam en Parijs

Op zondag 10 April 2011 zullen een aantal Alpe d'HuZes Runners de marathon van Rotterdam of Parijs lopen. Dit als voorbereiding op Alpe d'HuZes editie 2011. De Alpe d'HuZes organisatie wens alle Alpe d'HuZes Runners heel veel succes!!!

Niet de marathon, maar Alpe d'HuZes op 9 juni 2011 is het einddoel. Dus loop de marathon ontspannen en zorg dat je binnen een week bent hersteld, zodat je verder optimaal kan voorbereiden voor Alpe d'HuZes.

Heel veel succes!

Laat even weten hoe het is gegaan door een mailtje te sturen naar runners@alpe-dhuzes.nl.

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 48

Published on 09 March 2011
Hits: 1646

4de Alpe d'HuZes Runner training zondag 13 Maart 2011

 

Op zondag 13 Maart 2011 is alweer de vierde gezamenlijke Alpe d'HuZes Runner training in de Drunense duinen.

Verzamelen en vertrek 13:00 Rustende Jager Oude Boschebaan 11 te Biezenmortel.

Lees de nieuwsbrief: http://www.alpedhuzesrunner.nl/index.php/alpe-dhuzes-2011/alpe-dhuzes-runner-nieuwsbrief-2011

Laat even weten of je komt via runners@alpe-dhuzes.nl.

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 47

Published on 20 February 2011
Hits: 1478

Succesvolle 3de Alpe d'HuZes Runner training zondag 20 Februari 2011

Zondag 20 Februari 2011 was al weer de derde gezamenlijke Alpe d'HuZes Runner training in de Drunense duinen. Na de foto sessie op een duin voor de media gingen 25 runners rond 13:00 het parcours op: het maintain bike rondje; in het begin leuk, daarna voor sommigen een nachtmerrie! Afzien is de enige optie!

De gehele groep liep route 1 en na 3 kilometer splitste de groep op. Route 1 werd diverse malen gelopen door de "beginnelingen" of "herstellende geblesseerden". De rest liep door over het parcours van 22 of 26 kilometer. De meerderheid heeft de route van 26 kilometer gelopen. Het bewijs dat de periodieke gezamenlijk AD6 runner trainingen in de duinen met als voorbereiding natuurlijk je eigen trainingen je zeker verder helpen.
 
Als aanstichter/initiator van hardlopen tijdens Alpe d'HuZes was het voor mij persoonlijk gisteren een van de mooiste trainingen ooit. Als rode lantaren loper zag ik het lint van 24 hardlopers over het pad tussen de bomen over de duinen gaan. Het was geweldig om dit te zien: gepassioneerden hardlopende kanjers met het doel voor 9 juni voor ogen.
 
Tot de volgende training op 13 Maart!!!!
 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 46

Published on 07 February 2011
Hits: 1520

Derde Alpe d'HuZes Runner training zondag 20 Februari 2011

Op zondag 20 Februari 2011 is al weer de volgende gezamenlijke Alpe d'HuZes Runner training in de Drunense duinen. In tegenstelling tot de vorige keren verzamelen we rond 12:30 bij de Rustende Jager, Rustende Jager Oude Boschebaan 11 te Biezenmortel.  Tussen 12:40 en 12:50 wordt er een groepsfoto gemaakt. Om 13:00 vertrekken we voor een heerlijk en het welbekende rondje Drunense Duinen: het maintain bike rondje; in het begin leuk, daarna voor sommigen een nachtmerrie!

Afzien en niet opgeven: de perfect training voor Alpe d’HuZes. De focus tot begin April is m.n. op het duurwerk, hardheid krijgen met heuveltjes. Na half april (voor een aantal een marathon) verschuift de focus meer op heuveltraining. Ja, ja, de Drunense duinen kunnen nog erger. Er is een nieuw traject (route # 4) in de maak, welke 2 to 10 keer kan worden gelopen. De gehele groep zal over hetzelfde parcours lopen.
 
Korte route (route 1)
Voor het eerst dit jaar is er een sterk verkorte route vanaf de Rustende Jager. Dit is speciaal voor de Alpe d'HuZes runners die beginnend zijn, een blessure hebben of eerst de duinen willen uitproberen. Dit rondje is ongeveer 3 kilometer door de duinen en dan wordt er door de duinen getraind tussen dit punt en de Rustende Jager. Dit rondje kan diverse malen worden gelopen, tussendoor kan worden gerust en snel terug naar de Rustende Jager worden gedaan.
 
Lange route (route 2 en 3)
De groep Alpe d'HuZes runners zal na 3 a 3,5 kilometer opsplitsen in een groep die terug naar de Rustende Jager loopt (route 1) en in een groep die doorloopt naar de Woestelberg. LET OP: Deze groep gaat sneller dan de eerste 3 kilometer! Na 14 kilometer zwoegen door de duinen/struiken, en op-en-neer bij de Woestelberg aangekomen, komt de keuze om of door te gaan en de route van 26 kilometer af te lopen (route 3) of via de verharde weg terug te lopen naar de Rustende Jager (22 kilometer – route 2).
 
Voor degenen die komen en er klaar voor zijn is het 26 kilometerrondje aan te raden: een enorme belevenis en ervaring. Ben je er niet klaar voor of je twijfelt, kijk de eerste 3 kilometer aan, dan de 14 kilometer aan en dan maken we een gezamenlijke keuze. We zullen elkaar dan even diep in de ogen kijken wie er nog fris is en wie niet. Het rondje Drunense Duinen moet je niet onderschatten: de 26 kilometer voelt als een 35 a 40 kilometer en voor sommigen meer!!
 
Neem voldoende eten en drinken mee. Deelnemers die geen water bij zich hebben mogen route 2/3 niet doen i.v.m. je eigen veiligheid. Als we 13:00 vertrekken, dan zijn we rond 15:30 terug bij de Rustende Jager en zullen bij en napraten over verschillende zaken onder het genot van wat warms, wat sterks of wat anders. Zorg dat je op tijd bent. Rond 12:25 ben ik er uiterlijk. Je kan bij de Rustende Jager parkeren.
 
Neem voldoende en extra hardloopkleren mee voor de verschillende weertypen en neem voldoende droge kleren mee voor erna. Omkleden kan je bij de Rustende Jager bij de toiletten.
 
Ben je nog niet fit om zo’n stuk te lopen en heb je zin om te maintain biken, dat kan natuurlijk ook
 
Laat even weten of je komt via runners@alpe-dhuzes.nl of alpedhuzesrunner@laven.us. We vertrekken om 13:00, dus mocht je net wat later zijn (liever niet), dan weten we dat je nog komt.
 
Tot de 20ste!!!!
 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 45

Published on 07 February 2011
Hits: 1623

The Wheel of Energy verbonden met Alpe d'HuZes

Een jaar lang staat The Wheel of Energy in het teken om aandacht en bewust zijn te krijgen voor de zikete kanker. Ook op 9 juni 2011, de dag dat editie van Alpe d'HuZes is. Op 9 juni zullen The Wheel of Energy extra verbonden zijn. De komende maanden zal dat bekend worden.

Om vast warm te lopen, liepen Peter Kapitein en Armand Laven symbolisch in het wiel. Help Richard met het 24 uur vullen van het wiel en zo zoveel mogelijk energie uit te stralen.Schrijf je in via http://www.wheelofenergy.org/loop-ook-mee.html!

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 44

Published on 15 January 2011
Hits: 1567

Succes volle Tweede Alpe d'HuZes Runner training op zondag 16 Januari 2011

De opkomst was prima op de gezamenlijke Alpe d'HuZes Runner training in de Drunense duinen. Tussen 12:45 en 13:00 verzamelden de runners bij de Rustende Jager, Rustende Jager Oude Boschebaan 11 te Biezenmortel.  Even een groepsfoto, een praatje van de team leider runners en toen: afzien voor een ander!!!!

Gezamenlijk hebben we het eerste deel van route 1 gelopen: voor sommigen rustig, voor anderen in bijna een PR. De verschillen zijn misschien groot, maar we zijn deelnemers met hetzelfde doel en daarom trainen we gezamenlijk en gaan een paar uurtjes afzien. Na 3 kilometer opgespilts in route 1 runners en route 2/3-runners. De route 1 gangers hebben uiteindelijk 2 uur in de buurt van de Rustende Jager getraind. De route 2/3 runners liepen over het maintain bike rondje; in het begin leuk, daarna voor sommigen een nachtmerrie!

Afzien en niet opgeven: de perfect training voor Alpe d’HuZes. Vandaag bleek het weer. Het leek wel lente met de zon en de frisse boslucht. Rond 15:15 kwamen de route 2 runners (22km) binnen en 20 minuten later de route 3 runners (26km). Uitpuffen en napraten met een drankje na de training bij de Rustende Jager was weer geweldig en heerlijk. Kanjer Lex Houweling kwam bij de start en na de training even de Alpe d'HuZes sfeer proeven en brengen.

Deze week herstellen, nog een paar nachtjes slapen en dan is het 20 februari 2011: de derde Alpe d'HuZes runner training!!

 

Alpe d'HuZes Hardloop Nieuwflits 43

Published on 01 January 2011
Hits: 1710

Tweede Alpe d'HuZes Runner training zondag 16 Januari 2011

Op zondag 16 Januari 2011 is al weer de volgende gezamenlijke Alpe d'HuZes Runner training in de Drunense duinen. Tussen 12:45 en 13:00 verzamelen we bij de Rustende Jager, Rustende Jager Oude Boschebaan 11 te Biezenmortel.  Om 13:00 vertrekken we. De eerste Alpe d'HuZes Runner training is gewoon doorgegaan ondanks het weer.

Ook hier geldt: opgeven is geen optie!!!! Dus twijfel je of de training doorgaat, check het bij mij, maar ga er van uit dat de training gewoon doorgaat.
 
We gaan weer een heerlijk en het welbekende rondje Drunense Duinen doen: het maintain bike rondje; in het begin leuk, daarna voor sommigen een nachtmerrie!
Afzien en niet opgeven: de perfect training voor Alpe d’HuZes. De focus tot begin April is m.n. op het duurwerk, hardheid krijgen met heuveltjes. Na half april (voor een aantal een marathon) verschuift de focus meer op heuveltraining. Ja, ja, de Drunense duinen kunnen nog erger. Er is een nieuw traject (route # 4) in de maak, welke 2 to 10 keer kan worden gelopen. De gehele groep zal over hetzelfde parcours lopen.
 
Korte route (route 1)
Voor het eerst dit jaar is er een sterk verkorte route vanaf de Rustende Jager. Dit is speciaal voor de Alpe d'HuZes runners die beginnend zijn, een blessure hebben of eerst de duinen willen uitproberen. Dit rondje is ongeveer 3 a 3,5  kilometer door de duinen en dan via de verharde weg terug naar de Rustende Jager. Dit rondje kan diverse malen worden gelopen en tussendoor kan worden gerust.
 
Lange route (route 2 en 3)
De groep Alpe d'HuZes runners zal na 3 a 3,5 kilometer opsplitsen in een groep die terug naar de Rustende Jager loopt (route 1) en in een groep die doorloopt naar de Woestelberg. Na 14 kilometer zwoegen door de duinen/struiken, en op-en-neer bij de Woestelberg aangekomen, komt de keuze om of door te gaan en de route van 26 kilometer af te lopen (route 3) of via de verharde weg terug te lopen naar de Rustende Jager (22 kilometer – route 2). Ter info: tijdens de eerste training op 16 december hebben we dit gedaan vanwege het weer.
 
Voor degenen die komen en er klaar voor zijn is het 26 kilometerrondje aan te raden: een enorme belevenis en ervaring. Ben je er niet klaar voor of je twijfelt, kijk de eerste 3 a 3,5 kilometer aan, dan de 14 kilometer aan en dan maken we een gezamenlijke keuze. We zullen elkaar dan even diep in de ogen kijken wie er nog fris is en wie niet. Het rondje Drunense Duinen moet je niet onderschatten: de 26 kilometer voelt als een 35 a 40 kilometer en voor sommigen meer!!
 
Neem voldoende eten en drinken mee. Als we 13:00 vertrekken, dan zijn we rond 15:30 terug bij de Rustende Jager en zullen bij en napraten over verschillende zaken onder het genot van wat warms, wat sterks of wat anders. Zorg dat je op tijd bent. Rond 12:45 ben ik er uiterlijk. Je kan bij de Rustende Jager parkeren.
 
Neem voldoende en extra hardloopkleren mee voor de verschillende weertypen en neem voldoende droge kleren mee voor erna. Omkleden kan je bij de Rustende Jager bij de toiletten.
 
Ben je nog niet fit om zo’n stuk te lopen en heb je zin om te maintain biken, dat kan natuurlijk ook
 
Laat even weten of je komt via runners@alpe-dhuzes.nl of alpedhuzesrunner@laven.us. We vertrekken om 13:00, dus mocht je net wat later zijn (liever niet), dan weten we dat je nog komt.
 
Tot de 16de!!!!
 

Page 9 of 16

Contact alpedhuzesrunner.nl: lopers@alpe-dhuzes.nl

Visitors Counter

1085135
TodayToday84
YesterdayYesterday98
This_WeekThis_Week441
This_MonthThis_Month182
All_DaysAll_Days1085135
Highest 07-29-2020 : 2028
54.144.55.253
US
UNITED STATES
US
Logged In Users 0
Guests 3
Registered Users 1
Registered Today 0

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info